info@titres-services-bxl.be

02 640 01 26

Alles wat u dient te weten over
dienstencheques !

Hoe dient u zich in te schrijven in het systeem van dienstencheques? Eerst en vooral door zich in te schrijven bij Sodexo teneinde dienstencheques te kunnen bestellen

Sodexo is het bedrijf dat de inschrijvingen en de levering van dienstencheques beheert. U kan zich rechtstreeks inschrijven via het online formulier : rechtstreeks online registreren of via het papieren formulier : Papieren formulier Registratie Dienstencheques. Eenmaal U inschrijving bij Sodexo voltooid verzoeken wij U ons Uw inschrijving te laten toekomen via email aan info@titres-services-bxl.be

Zich inchrijven bij Sodexo Vlaanderen :

https://extranet.dienstencheques-vlaanderen.be/Public/Users/Registration/Form

Bestel Uw dienstencheques

Uw huishoudster werkt nog niet met het dienstencheques systeem ?

Dankzij het systeem van dienstencheques geniet uw huishoudster van het statuut van arbeider met een sociale zekerheid en al de voordelen gekoppeld aan een arbeidscontract.
Wij staan ter uwe beschikking om een oplossing te zoeken zodat ook u kan genieten van de dienstencheques en u hierbij uw huishoudster kan behouden.

dienstencheque brussel

Jaarlijkse aankooplimiet

Een gezin kan maximaal 1000 dienstencheques bestellen. Een gezin omvat alle personen die volgens het attest van gezinssamenstelling uit het bevolkingsregister ingeschreven zijn op hetzelfde adres.

  • 800 dienstencheques aan €9 en de overige 200 aan €10
  • Ieder meerderjarig gezinslid kan maximaal 500 dienstencheques bestellen

Een reguliere gebruiker kan maximaal 500 dienstencheques bestellen:
400 dienstencheques aan €9 en de overige 100 dienstencheques aan €10

Een eenoudergezin kan per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan €9.

Indien u als eenoudergezin gebruik wenst te maken van deze 2000 dienstencheques per kalenderjaar, zal u een document moeten invullen en opsturen naar de bevoegde overheidsinstantie in kwestie, samen met de gevraagde bewijsstukken.

Als persoon met een handicap of als ouder van een kind met een handicap kan u per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan €9.

Als u een oudere persoon bent die een tegemoetkoming geniet voor hulp aan bejaarden kan u per jaar 2000 dienstencheques bestellen aan €9.

Sodexo contacteren

Brussel : 02/401 31 60

Vlaanderen : 02/401 31 30

Wallonië : 02/401 31 70